Sari la conținut

taviaka47

『●』Membru
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1.Ce nume folosesti pe server?: tava 2.Primele 7 cifre din CNP(Pentru a identifica varsta): 1990529 3.Varsta dvs: 21 4.id Discord: T4v1#4095 5.Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de Helper?: Pentru că sunt activ, serios, cu spirit civic, de echipă și pentru că joc din plăcere pe această comunitate. 6.Cate ore aveti pe sectiunea respectiva(poza)?:https://imgur.com/a/kj8ML7k 7.Cate vote-uri aveti pe sectiunea respectiva(poza)?: https://imgur.com/ZhdNG9m 8.Ai citit regulamentul?Daca da,exista un cuvant cheie?: Aur. 9.Daca cererea dvs va fi acceptata,in ce intervale ale zilei puteti fi online pe server?: Sunt on mai des după-amiază.
 2. 1.Ce nume folosesti pe server?: tava 2.Primele 7 cifre din CNP(Pentru a identifica varsta): 1990529 3.Varsta dvs: 21 4.id Discord: T4v1#4095 5.Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de Helper?: Pentru că sunt activ, serios, cu spirit civic, de echipă și pentru că joc din plăcere pe această comunitate. 6.Cate ore aveti pe sectiunea respectiva(poza)?: https://imgur.com/AZ7bckG 7.Cate vote-uri aveti pe sectiunea respectiva(poza)?: https://imgur.com/11c1X2k 8.Ai citit regulamentul?Daca da,exista un cuvant cheie?: Desigur, aur 9.Daca cererea dvs va fi acceptata,in ce intervale ale zilei puteti fi online pe server?: Cam in mare parte a zilei.
 3. taviaka47

  Prezentare

  1.Cum te numesti?: Vasiliev Tavi 2.Ce nick folosesti pe server?: tava 3.De unde ai aflat de comunitatea noastra(internet,reclama etc)?: De la frate miu. 4.Cati ani ai?: 21 5.Ce iti place sa faci in timpul liber?: De obicei mă joc.
×
×
 • Creează nouă...