Sari la conținut

AntonioHurjui

『●』Fondator
 • Număr conținut

  103
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  4

AntonioHurjui last won the day on July 28

AntonioHurjui had the most liked content!

Reputație Comunitate

7 Neutral

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Respins deoarece nu indeplinesti cerintele necesare mai exact voturile.
 2. Acceptat, Ne cerem scuze de intarziere. Vei fi contactat pe discord pentru testul de Helper.
 3. Respins, Deoarece nu ai Vot-urile necesare.
 4. Respins, Nu ai indeplinit cerintele necesare.
 5. Respins, Deoarece nu ai un istoric curat.
 6. Respins, Deoarece nu ai un istoric curat, Mai exact ai warn-uri.
 7. Respins, Nu ai ofert poza cu orele,vot-urile si sectiunea pe care doresti grad.
 8. REGULAMENT STAFF: Staff-ul trebuie sa fie respectuos fata de jucatori ,chiar daca ei la randul lor nu sunt respectati de ei,nu au voie sa se laude cu gradul,altfel vor primi down la grad (de la moderator la helper) si daca au helper vor primi remove,daca vor trisa la teste si vor fi prinsi vor primi blacklist in staff. Trebuie sa scrieti corect gramatical si fara prescuratari precum (ba,mai,adv,cf etc.) deoarece sunteti un exemplu pentru ceilalti jucatori. Nu aveti voie cu sistem anti-afk,daca sunt prinsi direct remove. Nu aveti voie sa dati iteme sau sa favorizati anumiti jucatori,atat sa le oferiti coordonate bazelor de pe factions sau oricare alt minigame. Trebuie sa respectati toate regulamentele. Daca va milogiti de up la urmatorul grad (helper-moderator)o sa aveti sanse mult mai mici ca sa primiti up. Daca un membru staff nu stie cum se sanctioneaza o incalcare a regulamentului,nu este nici-o problema,poate sa intrebe pe ceilalti membrii ai staff-ului care sunt online,si sa le ceara parerea,atat la ban-uri cat si la mute-uri/kick-uri.
 9. 1.Numele contului care a fost interzis: 2.Motivul pe care ai fost interzis 3.Jucatorul care ti-a oferit interzicierea: 4.Data si ora in care ai primit ban: 5.Poza cu banul respectiv?: ATENTIE!! 1.Daca ai primit BAN pentru reclama,griefing,daune aduse serverului nu veti primii unban!! 2.Nerespectarea modelului duce la respingerea aplicatiei dumneavoastra. 3.Pentru o noua cerere de unban trebuie sa asteptati cel putin o saptamana,adfel cererea dvs va fi inchisa. 4.Doar membrii staff pot vota cu PRO/CONTRA.
 10. 1.Ce nume folosesti pe server?: 2.Prin ce modalitate te putem contacta: 3.Un video care reprezinta ca dvs sunteti propietarul acestui cont de YouTube: 4.Numele canalului: ATENTIE!! 1.Nu veti primii iteme speciale sau bani virtuali cat si cei reali,o faceti din placere 2.Aveti nevoie de cel putin 300 de abonati si cel putin 20 de like-uri la videoclip! 3.Chiar daca indepliniti cerintele NU suntem obligati sa va oferim gradul de YouTube! 4.Trebuie sa promovati serverul(cu un videoclip cel mai ideal) 5.O serie de cel putin 20 de episoade pe server(Survival/SkyWars/BedWars si asa mai departe). 6.In cazul daca ati fost aceptat aveti obligatia sa promovati serverul daca serverul nu va fi promovat in urmatoarele 7 zile suntem nevoiti sa iti oferim downgrade la functie. Pentru a dovedi ca ati promovat serverul trebuie sa imi da-ti mesaj in privat pe discord. id: AntonioHurjui#7718 7.Daca vei sterge video-ul suntem nevoiti sa iti oferim downgrade la functie YouTube->Membru 8.Doar membrii staff pot vota cu PRO/CONTRA.
 11. 1.Ce nume folosesti pe server?: 2.Primele 7 cifre din CNP(Pentru a identifica varsta): 3.Varsta dvs: 4.Cum te putem contacta?: 5.id Discord: 6.Cata Experienta ai in Building?ex. (Sunt Builder de 2-3 ani): 7.Cat de bine cunosti FAWE/Voxel?ex. (am lucrat 1 an cu Voxel si 2 cu Fawe): 8.Pe ce tip de Building te axezi?ex. (Structuri , Terraforming/landscape , Oragnics , etc.): 9.Pe ce tip de Design te axezi?ex. (Fantasy , Medieval , Royal , Sci-Fi , etc.)>: 10.Si dorim 2-3 Poze cu cateva Constructi de ale tale: Cerinte: 1.Sa sti Voxel/FAWE 2.Varsta minima 12 Ani ATENTIE!! 1.Nu veti primii iteme speciale sau bani virtuali cat si cei reali,o faceti din placere 2.Daca vei fi aceptat, te vom aduga pe discord si vei da un test de Building cu Head-Builder ul nostru. 3.Doar builderii pot vota cu PRO/CONTRA.
×
×
 • Creează nouă...