Sari la conținut

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09.07.2020 in all areas

 1. 1 point
  REGULAMENT STAFF: Staff-ul trebuie sa fie respectuos fata de jucatori ,chiar daca ei la randul lor nu sunt respectati de ei,nu au voie sa se laude cu gradul,altfel vor primi down la grad (de la moderator la helper) si daca au helper vor primi remove,daca vor trisa la teste si vor fi prinsi vor primi blacklist in staff. Trebuie sa scrieti corect gramatical si fara prescuratari precum (ba,mai,adv,cf etc.) deoarece sunteti un exemplu pentru ceilalti jucatori. Nu aveti voie cu sistem anti-afk,daca sunt prinsi direct remove. Nu aveti voie sa dati iteme sau sa favorizati anumiti jucatori,atat sa le oferiti coordonate bazelor de pe factions sau oricare alt minigame. Trebuie sa respectati toate regulamentele. Daca va milogiti de up la urmatorul grad (helper-moderator)o sa aveti sanse mult mai mici ca sa primiti up. Daca un membru staff nu stie cum se sanctioneaza o incalcare a regulamentului,nu este nici-o problema,poate sa intrebe pe ceilalti membrii ai staff-ului care sunt online,si sa le ceara parerea,atat la ban-uri cat si la mute-uri/kick-uri.
 2. 1 point
  Acceptat, Ai fost afiliat!
 3. 1 point
  REGULAMENT DONATOR: Daca aveti grad de donator,asta nu inseamna sa va credeti mai ,,special'' decat jucatorii normali,sau decat membrii staff. Sanctiunile sunt la fel ca si la jucatori. Veti primii remove la 3/3 warn-uri. Warn-urile expira odata cu up-ul gradului(daca aveti cel mai scump grad,nu puteti sa scapati de warn). Daca doresti sa ajuti un jucator cu kit-ul tau de grad de donator o poti face dar in limita bunului simt sa nu abuzati de acest lucru, Alt fel riscati sa primti down la grad sau chiar remove pentru abuz.
 4. 1 point
  1.Ce nick folosesti pe server?:Thecake11234 2.Primele 7 cifre din CNP(Pentru a identifica varsta):5050706 3.Varsta dvs:14 ani 4.id Discord: Q_HateAdv#5437 5.Motivele pentru care credeti ca v-ati califica pentru functia de Helper?: Pai nu m-am certat cu nici un staff ba chiar si cu antonio ma inteleg foarte bine si am facut multa activitate 6.Cate ore aveti pe sectiunea respectiva(poza)?: Imediat 7.Cate vote-uri aveti pe sectiunea respectiva(poza)?: Imediat 8.Ai citit regulamentul?Daca da,exista un cuvant cheie?: Nu exista un cuvant cheie. 9.Daca cererea dvs va fi acceptata,in ce intervale ale zilei puteti fi online pe server?: Dimineata Dupa-masa Seara Dimineata Dupa-masa Seara Noaptea Cerinte: 1.Aveti nevoie de cel putin de 20 ore jucate pe sectiunea unde doriti sa deveniti membru staff. 2.Aveti nevoie de cel putin 25 de vote-uri in total(adunate de pe sectiunea care doresti grad). 3.Varsta minima este de 12 ani. 4.Cautam persoane serioase si capabile de aceste fapte. Descrierea Functiei: Cei care au functia de Helper vor face automat parte din echipa staff,de pe sectiunea respectiva. Rol-ul Helper-ului este de a ajuta membrii noi cat si cei cu experienta in diferite situatii,daca nu este sigur pe el,poate sa intrebe pe /helpop,acolo va primii ajutor cat se poate de repede. De a mentine chat-ul curat de injuraturi cat si cert-uri,sa fie prietenos dar si serios in situatile respective. ATENTIE! 1.Nu veti primii iteme speciale sau bani virtuali cat si cei reali,o faceti din placere. 2.Cei care sunt inactivi timp de 3 zile fara scutire vor primii remove,pe baza inactivitatii sale. 3.Cei care vor abuza cu gradul de Helper,Moderator,Admin,Operator si asa mai departe vor primii blacklist in echipa staff! 4.Toti suntem uniti,iar prin acest fapt nimeni nu este mai superior,invatam de la altii si predam la altii. 5.Doar membrii staff pot vota cu PRO/CONTRA.
×
×
 • Creează nouă...